based on the true story Jullie verhaal in beeld "Love never fails" Trouwfilm Gefeliciteerd! Jullie gaan trouwen. Jullie zijn op zoek naar een videograaf die jullie trouwdag vastlegt in een onvergetelijke trouwfilm. Een trouwdag is een heel persoonlijke dag waarbij veel emoties loskomen. Daarom is het belangrijk te kiezen voor een videograaf die helemaal aansluit bij jullie wensen. Met onze christelijke achtergrond brengen wij een selectief aantal bruiloften in beeld middels een unieke en professionele trouwfilm. Jullie kiezen voor ons omdat bij jullie betrouwbaarheid, betaalbaarheid en professionaliteit hoog op het lijstje staan. We brengen jullie eigen verhaal in beeld. Jullie ontvangen dezelfde dag een korte trouwclip met een korte samenvatting van de dag. Daarnaast ontvangen jullie een langere film met daarop jullie gehele dag. En dat alles in een leuke USB bewaarbox!

Trouwfilms

Wat krijgen jullie?

Een geweldige herinnering aan een geweldige dag
TROUWPAKKET

v.a.  € 1695,-

Dezelfde avond een korte preview
Lange film binnen enkele weken
Originele USB Bewaardoos

Wij werken veel samen met Elsbeth van Elsbeth Fotografie. We bieden als fotograaf en videograaf een mooi combinatiepakket voor jullie trouwfoto’s en trouwfilm. Informeer naar de mogelijkheden.

Reserveer direct jullie trouwdatum
Zo voorkomen we dat we al bezet zijn op jullie grote dag!

de videografen

Films maken die een blijvende herinnering met zich meebrengen. Met deze passie is Hendrik Jan Kaptein in 2014 als videograaf zijn onderneming begonnen. Inmiddels hebben we meerdere jaren ervaring in het produceren van trouwfilms. We zijn actief in heel Nederland. Kiezen jullie voor een film van IMOTI? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn jullie heel graag van dienst!

Johannes Kaptein

Videograaf

Hendrik Jan Kaptein

Videograaf

IMOTI presents a TROUWFILM production in association with WEDDINGVIDEOGRAPHERS.
TROUWFILM, BRUILOFT, TROUWVIDEOGRAAF
with a TROUWVIDEO and VIDEOGRAAF music by DRONE story FILM and BRUIDSTAART
edited by SAMEDAY EDIT screenplay by TROUWLOCATIE made up TROUWAUTO executive producer WEDDINGPLANNER and TROUWCEREMONIE directed by IMOTI FILMS.