based on the true story UW verhaal in beeld "Imagine your story" Bedrijfsfilm U bent op zoek naar een videopartner die het verhaal van uw organisatie creatief vastlegt. Het is belangrijk te kiezen voor een videopartner die meedenkt. Voor diverse uiteenlopende klanten verzorgen wij de video-content. Openstaande vacatures die maar niet vervuld worden? Wij denken mee in een opvallende video-campagne. Een nieuwe dienst uitlichten? Wij zorgen dat uw potentiƫle klanten een goed beeld krijgen van de mogelijkheden. Graag komen wij met u in contact om de mogelijkheden door te nemen. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze studio.

Bedrijfsfilms

crew

Films maken die een blijvende herinnering met zich meebrengen. Met deze passie is Hendrik Jan Kaptein in 2014 als videograaf zijn onderneming begonnen. Inmiddels hebben we meerdere jaren ervaring in het produceren van trouwfilms. We zijn actief in heel Nederland. Kiest u voor een film van IMOTI? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij zijn u heel graag van dienst!

Johannes Kaptein

Videograaf

Hendrik Jan Kaptein

Editor

IMOTI presents a BEDRIJFSFILM production in association with VIDEOGRAPHERS.
BEDRIJFSFILM, PROMOTIEFILM, PRODUCTFILM
with a VIDEOPARTNER and VIDEOPRODUCTIE music by DRONE story FILM and CRANE
edited by SAMEDAY EDIT screenplay by SCENES made up LIGHTS executive producer SCREENCAST and DIRECTOR directed by IMOTI FILMS.